Tietoja meistä

Finmug - tekee ostamisesta oikean tunteen

Mikä on Finmug?

Olemme erityisesti muumimukien ostamiseen ja myymiseen erikoistunut verkkokauppa. Haluamme tarjota muumimukien myyjille helpon ja reilun tavan luopua mukeista. Tarkistamme jokaisen saamamme muumimukin valon kanssa, jotta voimme tarjota uskomattoman laajan valikoiman erityisesti muumimukien keräilijöille, mutta myös kahvin juojille.

Mikä tekee Finmugista erityisen?
Meillä on varastossa jatkuvasti lähes kaikki muumimukit, myös tuotannosta
poistuneet ja tarvittaessa täysin virheettömänä ja
tarrallisena.
Olemme siis ainoa paikka verkossa, josta saat mukeja ilman tehdasvirheitä ja voit valita keräily-mukeja erilaisilla tuotantotarroilla tai pohjaleimoilla.


Tietoa meistä


Finmug Oy on suomalainen perheyritys. Alun perin muumimukit olivat vain harrastus eikä liiketoiminnasta ollut tietoakaan. Hankimme omaan käyttöömme erilaisia muumimukeja ja pian niiden ostaminen tuli meille opiskelijoina kalliiksi, joten myimme muutaman arvokkaamman mukin pois. Samalla huomasimme, että tuotteisiin sijoitettu raha oli saatu takaisin ja kaapissa oli silti muumimukeja jäljellä.

Aloimme ostaa ja myydä muumimukeja Suomessa ja kuulimme sattumalta, että ulkomaillakin olisi markkinoita muumimukeille. Päätimme kokeilla muumimukien myymistä myös Suomen ulkopuolelle. Pian toimintamme alkoi muistuttaa liiketoimintaa ja päätimme perustaa oman osakeyhtiön nimeltä Finmug Oy. Nimi on englanninkielinen, koska myymme tavaroita pääasiassa ulkomaille. Etuliite Fin viittaa suomalaisuuteen, mutta ruotsiksi käännettynä tarkoittaa myös hienoa ja kaunista. Myymme siis hienoja mukeja!

Käy katsomassa sivujamme Instagramissa nimellä @finmug – siellä tarjolla muumiaiheisia kuvia, arvontoja ja paljon hyvää mieltä!

Toiminta-ajatus

Olemme se paikka, josta muumituotteet kannattaa ostaa. Kattavasta valikomastamme löydät tuotteet vanhoista uusimpiin ja keräilyesineistä käyttötarpeisiin. Me tunnemme tuotteet ja annamme jokaiselle niistä uuden elämän sen käyttöiästä tai ostopaikasta riippumatta.

Tuotteiden myyjät ovat meille yhtä tärkeitä kuin ostajat, siksi tarjoammekin selkeän ja reilun taulukon hinnoittelusta kaikkien hyödynnettäväksi. Meille myyminen on helppoa ja myyjät ovat siitä iloisia.

Finmugin tarjoama laaduntarkastus on oikeastaan ainoa tapa tietää, mitä olet oikeasti ostamassa. Tuotteiden saapuessa taloon tarkistamme jopa uusimmat niistä käsin, mikä tekee muumituotteiden löytämisestä, ostamisesta ja myymisestä entistä hauskempaa ja takuuvarmasti luotettavampaa.

Löydettyäsi oikean tuotteen itsellesi tai lahjaksi pakkaamme sen matkaan ja lähetämme sen taas osaksi arkea, juhlia ja uusia muistoja.


Myydään

Muumimaailmassa päätuotteena on usein muumimukit. Haluamme tarjota niiden lisäksi myös muita muumituotteita, kuten muumikulhoja, lautasia, kannuja, figuureja ja aterimia.


Ostetaan

Ostamme pääasiassa isoja määriä muumituotteita kerrallaan. Tarjoukset tehdään ostolaskurimme kautta osoitteessa www.finmug.fi/ostamme-muumimukeja

Tuotteet vastaanotetaan pääasiassa postitse, mutta myös niiden tuonti Sieviin on mahdollista.

Lähetys

Lähes kaikki tuotteemme saapuvat asiakkaalle postitse. Tuotteet ovat helposti särkyviä, joten paketoimme ne erittäin hyvin. Kierrättäminen on meille tärkeää, joten aluksi käytimme mahdollisuuksien mukaan kierrätettäviä materiaaleja, kuten kenkälaatikoita ja sanomalehteä. Tämän vuoksi jokainen paketti oli ainutlaatuinen, sisältä ja ulkoa. Pakettimäärän lisäännyttyä olimme pakotettuja käyttämään tukusta saatavia pahvilaatikoita ja paperia. Emme edelleenkään käytä muovia lähetyksiin, paitsi tietysti kierrätämme meille pakettien mukana tulleet laadukkaat muovit.


Laatu

Finmugin tarjoama laaduntarkastus on ainoa tapatietää varmasti, mitä on ostamassa. Tuotteiden saapuessa taloon jopa uusimmat niistä tarkistetaan käsin,
mikä tekee muumituotteiden löytämisestä, ostamisesta
ja myymisestä entistä hauskempaa ja takuuvarmasti
luotettavampaa.
Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää. Haluamme, että asiakas saa juuri sellaisen tuotteen, kun on tilannut. Siksi asiakkaalla on mahdollisuus valita laajasta kuntoluokkavalikosta omaan tarpeeseensa sopiva tuote. Käytössä olleet tuotteemme eivät ole täydellisiä, mutta ovat merkittävästi halvempia kuin priimakuntoiset tarralliset keräilytuotteemme.

Tarkastamme jokaisen tuotteen kunnon ennen lähetystä, jotta asiakas saa sitä mitä hän on tilannut. Tähän mennessä olemme saaneet lähes ainoastaan positiivista palautetta tuotteiden laadusta ja asiakaspalvelusta. Voit katsoa saamamme palautteen osoitteesta https://www.tradera.com/profile/feedback/4547003/finmug?role=all&rating=all&page=1Ostamme muumimukeja

Tuotteiden myyjät ovat meille yhtä tärkeitä kuin ostajat,
siksi tarjoammekin selkeän ja reilun taulukon hinnoittelusta kaikkien hyödynnettäväksi. Meille myyminen on helppoa ja myyjät ovat siitä iloisia.

Haluamme olla luotettava paikka myös muumituotteiden myymiseen. Siksi ostopolitiikkamme on läpinäkyvä, hintalaskuri on kaikkien käytössä ja teemme samanlaisen tarjouksen tuotteista – niin osaaville keräilijöille kuin ylimääräisten tuotteiden omistajille.